Džeza Trio 25. oktobrī

Mēdz teikt, ka trešdienas ir mazās piektdienas, kad darba nedēļa jau ir pusē un jūtamies, ka esam pelnījuši mazus svētkus. Tāpēc jau 25. oktobrī, trešdienā, pl. 18:30 mēs aicinām uz mūzikas vakaru Jazz & Blues noskaņās, un šoreiz piedāvājam džeza trio, kas izpildīs piano jazz  klavieru, kontrabasa un ģitāras sastāvā.

Pie klavierēm varēsim iepazīties ar jauno talantu Klāvu Ābolu, kas ir ilggadējā džeza mūzikas festivāla Rīgas Ritmi meistarklašu dalībnieks, pats komponē, kā arī veidojis ierakstus Latvijas radio.

Ģitāras pavadījumu  sniegs pazīstamais ģitārists Artūrs Kutepovs, kas ir arī grupas Labvēlīgais Tips ģitārists, savukārt kontrabasa performanci baudīsim pazīstamā kontrabasista Reiņa Ozoliņa izpildījumā, kurš sadarbojies dažādos žanros un ar dažādiem mūziķiem kā Kristīne Prauliņa, Toms Mikāls, Kaspars Kurdenko, Klāvs Ābols uc.

Šim  vakaram sagatavots īpašs dzērienu un uzkodu izlases piedāvājums 1+1  par 6 eiro. No dzērienu klāsta mēs piedāvājam Lielvārdes alu, prosecco, Whiskey sour kokteili, mājas vīnu un svaigi spiestu sulu.

Uzkodās  piedāvājam baudīt brušetas, načos un mini siera plati.

Bet, ja nevēlies no visa pa divi, tad vari kombinēt dzērienu ar uzkodu arī par 6 eiro!

Tiekamies trešdienā, 25. oktobrī, pl.18.30 Lounge Fenikss bārā, viesnīcas ASTON Hotel Riga  2. stāvā, Brīvības ielā 48/50!

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *