Live Music ar Caloé (Francija)

Atzīmējot starptautisko džeza dienu Rīgā, mēs piedāvājam unikālu koncertu ar Riga Jazz Stage laureāti Camille Barbilion jeb skatuves vārdā – Caloé.

Caloé ir franču džeza vokāliste un komponiste, kuru žurnāls Jazz Magazine raksturo kā vienu no pēdējā laika pārsteidzošākajām atklāsmēm. Būdama Ellas Ficdžeraldas cienītāja, viņa padarīja improvizāciju par daļu no sava rakstura, izkliedējot ar virtuozitāti un tehniku- dažreiz pēc džeza standartiem, dažreiz uz savām oriģināldziesmām ar modernāku piesitienu. “Neaprakstāmi skaista vokālā tehnika, mums atliek tikai mīlēt Caloé ” – tā franču laikraksts Le Canard Enchaîné raksturo mākslinieci. Apguvusi operdziedāšanu prestižajā Parīzes École Normale akadēmijā, kā arī džeza vijoli pie Pjēra Blanšāra.

Caloé ir Starptautiskā džeza mākslinieku konkursa Riga Jazz Stage lauerāte, kas pārsteidza konkursa žūriju, kura sastāvā bija arī Maestro Raimonds Pauls un konkursa mākslinieciskais direktors Māris Briežkalns, ar atbrīvoto, pārliecinošo un ārkārtīgi talantīgo priekšnesumu. 
Māksliniece pēc veiksmīgās uzstāšanās konkursā izveidojusi spožu karjeru  izdevusi albumu ’’Saison’’.
Caloé ir uzstājusies Tribeca mākslas centrā Ņujorkā, Mehiko Zinco Jazz Club, Oslo Cosmopolite, Stokholmas Fashing Jazz Club, Duc des Lombards, Made in New York Jazz Festival un visos lielākos Eiropas džeza festivālos.
Caloé uzstāsies kopā ar jauno franču talantu pianistu Julian Leprince Caetano.

Saviem koncerta apmeklētājiem piedāvājam unikālu iespēju izbaudīt augstākās raudzes džeza standartus savienojumā ar siltu uzņemšanu un izcilu komfortu, kā arī izbaudīt dzērienu un uzkodas no Lounge Fenikss bāra ēdienkartes.

Tiekamies, 26. aprīlī, piektdienā pl. 19:00, viesnīcas ASTON Hotel Riga 2. stāvā, Brīvības ielā 48/50!

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *