Live Music ar Diānu Pīrāgu

Pēc mūsu zemes dzimšanas dienas svinībām mēs aicinām uz mazajiem nedēļas vidus svētkiem pie mums, Lounge Fenikss bārā, ar trešdienas vakaru Live Music koncertiem. Šoreiz piedāvāsim Evergreen Bossa Nova koncertu ar šarmantās dziedātājas Diānas Pīrāgas,  džeza ģitāristu Alekseju Liapko un kontrabasistu Konstantīnu Ščaveļevu. Gaidīsim visus bossa nova un vakara co-host Diānas Pīrāgas talanta cienītājus trešdien, 22. novembrī pl. 19:00!

Diāna Pīrāga – talantīga, profesionāla dziedātāja, spēcīgas balss īpašniece ar izteiktu latīņamerikas šarmu. Spēlē flautu un klavieres. Sadarbojās un uzstājās ar daudziem ievērojamiem mūziķiem un komponistiem no Latvijas, Lietuvas, Krievijas, Ukrainas, ASV un Latīņamerikas. Ir piedalījusies festivālos, konkursos un meistarklasēs Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Somijā, Zviedrijā, Vācijā, Krievijā, Ukrainā, Baltkrievijā un Čehijā. Dziedātājas repertuārs balstās uz visu laiku populārākajām dziesmām spāņu, franču, itāļu,arābu, krievu, portugāļu valodās.

Koncerta pavadījumu nodrošinās džeza ģitārists Aleksejs Liapko, kurš ir izdevis četrus albumus. Viņš ir ne vien ģitāras virtuozs, bet arī atzīts komponists. Džeza mūzikas pazinēji īpaši novērtējuši Liapko improvizācijas talantu. Tāpat Liapko pārsteidz ne vien ar izjustu un tehniski sarežģītu ģitāras spēli, bet arī repertuāra izvēli. 

Šim  vakaram sagatavots īpašs dzēriens par īpašu cenu – Autumn Paradise –  kokteilis uz viskija bāzes, bet, protams pieejama visa dzērienu un ēdienu kartes izvēle.

Tiekamies trešdienā, 22. novembrī, pl.19:00 Lounge Fenikss bārā, viesnīcas ASTON Hotel Riga  2. stāvā, Brīvības ielā 48/50!

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *