Live Music ar Paulu Saiju

Turpinām svinēt trešdienas vakarus pie mums, Lounge Fenikss bārā ar dzīvās mūzikas koncertiem, un šoreiz ar izcilu jauno un pieredzējušo mākslinieku sastāvu. Šajā vakarā dzirdēsim džeza standartus un mūsu Maestro Raimonda Paula džeza dziesmas Paulas Saijas, Viktora Ritova un Riharda Gobas izpildījumā.  Gaidīsim visus Džeza mūzikas gardēžus trešdien, 6. decembrī pl. 19:00!

Paula Saija ir jauna zvaigzne pie Latvijas mūzikas debesīm. 2021. gadā Paula uzsāka studijas Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā. Ar mūzikas mīlestību sirdī Paula izbauda savus muzikālos piedzīvojumus, apmeklējot meistarklases un daloties mūzikā ar lieliskiem izpildītājiem uz džeza, soula un fanka mūzikas skatuvēm.
Viena no viņas lielākajām ietekmēm ir Rīgas Gospeļkoris, kurā dzied kopš 2017. gada, kā arī jazz-funk grupa „Very Cool People” ar ko Paula sadarbojas šobrīd. Paula piedalījusies vairākos Maestro Raimonda Paula projektos.
Viņa ir uzstājusies vairākos džeza un blūza festivālos, piemēram, Šiauliai Jazz, Klaipėda Castle Jazz, Taurage Jazz, Rigas Ritmi 2021.

Viktors Ritovs – Latvijas džeza lepnums,  viens no spožākajiem un daudzpusīgākajiem Latvijas džeza pianistiem, savdabīgs komponists un īpaši pieprasīts aranžētājs – mūziķis, bez kura šodienas Latvijas mūzikas dzīve nebūtu iedomājama!

Rihards Goba –muzicē kopā ar dažādu stilu un žanru māksliniekiem no visas pasaules, kopīgi projekti veidoti ar Latvijas komponistiem Raimondu Paulu un Jāni Lūsēnu, spēlē muzikālā apvienībā ‘’Gray Velvet Trio’’, džeza prasmes papildus apgūst, pilnveido un attīsta City Jazz Big Band un Bunch of Gentlemen sastāvos. Vairākus gadus Rihards Goba piedalījies lielākajos Latvijas džeza festivālos, kā arī piedalījies džeza festivālos.

Šim  vakaram pieskaņots  īpašs dzēriens – ANGOSTURA TAMBOO rums, kuru izbaudīsim kā degustācijas piedāvājumā, tā arī dažādu kokteiļu sastāvos par īpašu cenu – 6 EUR.

Šis jaunais, smalkais, zeltaini garšvielu rums ir radīts, izmantojot Karību jūras reģiona garšvielas. Tas ir tosts Trinidādas un Tobāgo mūžīgajam tempam, ar savu dinamisko un eksotisko dabu.

Gāzē ar lieliem ledus kubiem un saldskābiem citrusa augļiem – tas ir dzēriens, kas aizved Karību ceļojumā.

Tiekamies trešdienā, 6. decembrī, pl.19:00 Lounge Fenikss bārā, viesnīcas ASTON Hotel Riga  2. stāvā, Brīvības ielā 48/50!

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *