Live Music ar Ievu Sutinu un Klāvu Ābolu

Ziemassvētku nedēļas piedāvājums trešdienas vakarā pie mums, Lounge Fenikss bārā – dzīvās mūzikas koncerts atbilstošu Ziemassvētku noskaņas programmu. Repertuārā piedāvāsim “White Christmas “, “Santa Clauss is coming to town” un citas iemīļotās un pazīstamās Ziemassvētku dziesmas džeza apdarēs. Šo maģisko noskaņu mums uzburs talantīgie, jaunie mākslinieki  Ieva Sutina (balss), Klāvs Ābols (piano) un Reinis Ozoliņš (kontrabass). Gaidīsim visus Džeza mūzikas gardēžus trešdien, 20. decembrī pl. 19:00!

Ieva Sutinas būtību un dziedājumu var salīdzināt ar liegā miglā ievītu pavasara rītu – viņa un viņas  skanējums ir mierīgs, pozitīvismā ietērpts un kvēliem mērķiem piepildīts. Ieva ir beigusi JIRMV kā pianiste, piedalījusies vairākos konkursos un ieguvusi godalgotas vietas. Šobrīd mācās MIKC LMMV Džeza un mūsdienu ritma nodaļā kā 3. kursa vokāliste. Paralēli apmeklē folkloras kopu “Rāzna” un aktīvi piedalās dažādos kultūras projektos.

Klavieru pavadījumu koncertā izpildīs jaunais talants Klāvs Ābols, kas ir ilggadējā džeza mūzikas festivāla Rīgas Ritmi meistarklašu dalībnieks, pats komponē, kā arī veidojis ierakstus Latvijas radio

Reinis Ozoliņš sākotnēji mācījies Emīla Dārziņa mūzikas vidusskolā, apgūstot vijoles un kontrabasa spēli, bet vēlāk mācības turpinājis Rīgas Doma kora skolā Mūsdienu ritma nodaļā, apgūstot arī basģitāras spēli. No 2010. līdz 2014. gadam studējis Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā, īpašu uzmanību veltot džeza kontrabasa spēlei. Zināšanas papildinājis dažādās meistarklasēs, meistardarbnīcās, semināros. Reinis iesaistījies dažādos sastāvos, jo praktizē plašā stilistiskā un žanriskā amplitūdā, spēlējot džezu, blūzu, soulu, roku, popmūziku un arī akadēmisko mūziku. Visilgāk – 5 gadu garumā – sadarbojies ar Latvian Blues Band, bet šobrīd Reinis muzicē Harija Baša trio, Kristapa Vanadziņa kvartetā, Ilona Kudina Quintet, projektā “Kristīne Prauliņa & Friends”, kuram sacer arī mūziku. Rakstījis arī mūziku teātra uzvedumiem. Piedalījies arī dažādos festivālos, tostarp Nomazz Meets the Baltics Igaunijā, I.A.S.J. Jazz Meeting Itālijā un Saulkrasti Jazz Latvijā.

Atbilstoši Ziemassvētku laikam esam pieskaņojuši arī vakara dzērienu piedāvājumu – Ziemassvētku Karstvīnu (6€) un Karsto ābolu/vīnogu dzērienu (5€), kas apņems Lounge Fenikss telpas un viesus ar maģisku kanēļa un kardamona un krustnagliņu smaržu un lieliski papildinās burvīgo svētku noskaņu.

Tiekamies trešdienā, 20. decembrī, pl.19:00 Lounge Fenikss bārā, viesnīcas ASTON Hotel Riga  2. stāvā, Brīvības ielā 48/50!

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *