Valentīna diena ar Mīlestības Melodijām

Svinam mīlestības dienu ar kārtējo trešdienas vakaru koncertu, kas šoreiz iekrīt Valentīna dienā! Šajā koncertā, pieskaņojoties gada romantiskākajai dienai esam sagatavojuši klasiskās, visiem pazīstamās un iemīļotās džeza mīlestības melodijas ar talantīgo izpildītāju Jūliju Zakirovu, kas ar savu samtaino tembru spēj  apburt ikvienu klausītāju un ir viena no oriģinālākajām Latvijas džeza dziedātājām, kura iesāka savu muzikālo ceļu no 16 gadu vecuma. Vokālo mākslu Jūlija Zakirova apguva gan Maskavā, Mūsdienu Mākslas Akadēmijā, gan Rīgas Doma Kora Skolā (džeza nodaļa), ir bijusi neskaitāmu džeza festivālu dalībniece un SONY JAZZ STAGE Grand Prix uzvarētāja.

Pie mūsu jaunā flīģeļa (Steinway) šoreiz muzicēs pianists Māris Vitkus, ko pazīstams kā grupas “Very Cool people”pianists, džeza un popmūzikas mākslinieks.

Pēteris Liepiņš (kontrabass) ir viens no pieprasītākajiem basa spēles virtuoziem Latvijā. Piedalījies vairākos TV šovos un mūzikas projektos. Uzstājies Somijā, Šveicē, Vācijā, Anglijā, Lietuvā, Igaunijā, ASV.

Koncerta apmeklētājus sagaidīsim ar glāzi dzirkstošā vīna  Cava un protams, pieejami visi dzērienu un uzkodas no Lounge Fenikss dzērienkartes piedāvājuma.

Tiekamies 14. februārī pl.20:30 Lounge Fenikss bārā, viesnīcas ASTON Hotel Riga  2. stāvā, Brīvības ielā 48/50!

Bet pirms tam, ja vēlaties nobaudīt romantiskas vakariņas, tad aicinām uz viesnīcas 6. stāvu, restorānā Kitschen uz 3 kārtu vakariņām par 33 eiro (aicinām savlaicīgi veikt rezervāciju, zvanot uz +371 23555525).

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *